Прийшла вістка сумна, Що Тебе між живими НЕМА. Нині біль в українській родині. Біль в Україні, Яку Ти, як син козацького народу Захищав від московської орди Рідним словом і зброєю, і тілом. Ти став ГЕРОЄМ не лиш для живих, Але для всіх тих, які на передовій Стоять з Архангели Михаїлом І несуть його клич – хто як Бог… І всі вони з Богом ідуть і будуть боронити Свою Україну, Як своїм подвигом чинив Ти, Володимире з Ізюму… 01.12.2022р.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")