Та все на світі забуваю, Коли до тебе прибуваю, І огортає душу благодать За це…не жаль земне віддать. Тут спокій, розрада і тепло І все оце в душі моїй жило, Та лиш недавно відкрились очі Й сняться сни блаженства тепер щоночі. Отам моя душа тремтить Відчуваю…й знову хочу жить: Вдихать на повні груди Благодать Й плакати… …душею сліз нестримних, Як бурхлива гірська ріка невпинних, …що дано Богом, серцю моєму відчувать! Так сяють очі неземні, Коли до Неба погляд лине, Й вогники у них ясні, Бо все дороге мені і миле! 28,09,2009 рік(Почаїв)
|