Багато прагнув, мало так збулося. Чи не поспів, чи, може, не посмів? Омріяне на сонці розлилося, Рядками рівними уклалось на папір. Багато прагнув, мало так вдалося, Але й за це Творцю низький уклін. Перо у пальцях мати довелося, Відчути небо, вирватись з-під стін.
|