Діти, батьки і онуки! Бог, приділив нашу долю. Люди!!! Візьмімся за руки! І проявім власну Волю! Бог, дарував нам, частинку Світла духовного дару. Вдумайтеся!!! На хвилинку, Як відхилить душі, кару? Хай воз’єднає нас разом, Думка проста наша, Вільна, Мовимо: НІ - всім образам, Буде, Земля, нам стабільна. Наше майбутнє, із Богом, Бо часточки у нас, Божі. Кинути виклик, прожогом Ми всі повинні, бо схожі. Вмить, переміниться простір. Стане все ясним і чистим. Більш не ходитимуть злості, Килимом нашим барвистим. Воля, всіх Вільних і Цілих Божих Часток, чудесами Знайде подібних і смілих. Слава пройде небесами! Світлі зберуться докупи, У Сутність Єдину Отця, Жить без гріха і спокути, У Вічній родині Творця!
Багато пафосу,п.Вікторе? Так, багато, я погоджуюсь, але як висловити свої почуття викликані останніми подіями нашого сьогодення викладені у вірші, основною ідеєю якого - Творець. Як передати бажання відійти від стереотипів нашого життя і змінити його на краще, і як пояснити ті почуття, які бушують в душі, адже пафос і є, та піднесенність, спрямованість, натхнення. Щиро вам дякую, що ви не залишилися байдужим до цієї теми.Дякую за коментар.
"Більш не ходитимуть злості, Килимом нашим барвистим." Дуже сподобався вірш. «Я, Я є Той, Хто стирає провини твої ради Себе, а гріхів твоїх не пам’ятає» (Книга Пророка Ісаї 43:25)
Дуже дякую,п.Світлано! Рада, що ви знаєте Святе Слово. Хотілося б, щоб люди реально усвідомлювали хто ми? Звідки приходим? Для чого приходим? і нарешті куда ідем?
А Вам дякую, що нагадали про те, що ми ніби й знаємо, та забуваємо, нагадали про необхідність позбутися образ і про те, що кожен з нас - лиш частинка цілого...
А я прочитав продовження своєї думки,тільки ви зробили це оригінальніше і виразніше,більше б людей задумувалися про Бога,і тоді ми всі вільно і спільно вирішили нашу долю.Дякую за покращену думку,а може ви і не читали мою думку (в моєму вірші).
Дуже дякую,п.Артуре, за розуміння і правильне сприйняття вірша.Ваш вірш я прочитала і також підтримую вашу думку, тільки цю тему ви бачите під своїм кутом зору, а я під своїм, але разом ми прославляємо нашого Творця.
Дякую за розуміння,а спільними зусиллями всі немочі і труднощі легко побороти,тільки б спільно і до важчих справ і разом по них,з Божим...поетичним ,а головне вагомим і зрозумілим словом.Успіхів вам,і успіхів нам.
Вірш чудовий , напевно Ви щиро віруюча людина, бо інакше не змогли б розкрити так свою думку .Ваші вірші вимагають сконцентрованності, уваги до твору. Дякую Вам за ВІРУ !
Дякую,п.Марія!Не більше, ніж кожен із нас.Дякую, що читаєте.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")