Вірю в єдину і щиру любов, В благословення і Божий покров, Що накриває немов... Знаю, настане той день і той час, Небо відкриє всі тайни для вас, Може, готує і нас... Я відчиняю для себе Твій дім, Я залишаюсь навіки у нім Вірним рабом Твоїм... Плоттю наїлися ми неспроста, Кров*ю напилися спраглі вуста, Чаша Грааля пуста... Наші провини Ти щиро прости, Грішними в землю небесну впусти, Господе, нас захисти... Я відчиняю для себе Твій дім, Я залишаюсь навіки у нім Вірним рабом Твоїм... Вірю в єдиного Бога-отця, Пасторе, кожна людина - вівця, Губиться у манівцях... Ти проведи нас на праведну путь, Жодного в хащах зі зла не забуть, Вчинки до раю ведуть... Я відчиняю для себе Твій дім, Я залишаюсь навіки у нім Вірним рабом твоїм... Амінь...
|