Гріхом на брата не дивлюсь.
Гріхом сестер я не вітаю.
Гріхом минулого журюсь.
Господь це бачить. Він все знає.
Гідність це святість. З нею я.
Гордо влітаю в світ незнаний.
Гілки затихлого життя
Грію усім серця словами.
Господи Боже, гріх прости...
Голос душі почуй Владико.
Глянь, в мене внуки і сини
Гріють себе любові криком.
Гармат не знають. Голос дикий
Гостить, де правд горять мости.
15.01.2012р.
|