Я ненавиджу місто через те, що тебе тут нема, Я ненавиджу долю за те, що вона розлучила. Я засуджений Богом: це місто - холодна тюрма, У якій одягають кайдани і спалюють крила. І від болю різкого буває не хочеться жить, І годинника стрілки завмерли на місці одному... У самотні хвилини розірване серце болить, А стриножені ноги шукають дороги додому. Перелітні птахи переплутали гнізда і сніг, У холодному місті вмирають останні надії... Павуки-кораблі в’ють слизьку павутину доріг, По якій іммігрують грабіжники і повії. Відкриваю вікно – бачу лиш ворогів навкруги, Стаю на коліна і шлю сто прокльонів до неба! Я зруйную всі мури, порву на руках ланцюги І клянусь найдорожчим, що я повернуся до тебе.
|