Замало сили Пережити ніч, Нема натхнення, - То уже й не буде. Горять вірші, Запалені від свіч, А в душу лізуть Незнайомі люди. Облудний вітер Стукає в вікно. В пустій кімнаті Я та чорні тіні : Говорим мовчки, Пошепки мовчим, І щастя віднаходимо В курінні. Нема нічого, - Лиш бездумний флірт... Думки панічні Ріжуть без наркозу : На рани – сіль, А у горлянку – спирт, Що вбереже Від стресу та психозу. Останній намір Спробувать піти, Остання радість – Це закрити очі, Послати все та всіх І назавжди Сховатись від життя У лоні ночі.
|