І знову думками Як факелами жонглюю Пристрасть звірячу Втамовує курва-дорога Скільки живу – То слова проти шерсті римую Скільки не йду– Все одно повертаюсь до Бога. Нема перемог, Хоча хочеться вже і програти... Стрілкам годинника Хочу сказати вже: „Досить!” Плювати, що з тилу Весна почала наступати – Вистрілює залпом Свинець і ранкові роси Весь світ на диби - За любов і ковток повітря, На карті столиць Оббиваю замки та пороги Життя – це одне Безкінечна сталеве вістря, Яке без упину Лягає нам всім під ноги. І кожної ночі Один хтось навіки зникає І кожен світанок Вітається запахом трупним По сірих підвалах У пошуках мрії блукаю, Шукаю її... І чекаю, що буду наступним.
|