Осінь нечутно Проходить у світ крізь пальці, Зорі і листя По черзі лягають під ноги. Місто чекає війни – На своїй фотокартці, Палить мости І в вузли заплітає дороги. Дощ бомбардує Дахи без єдиного звука, Вітер розносить Хвороби в статтях газетних. Кулі, які заряджає В стволи розлука – Завше влучають В закоханих і непричетних. Сірі малюнки В душі і у вікнах навпроти, Вічний касир У маршруті запише: «прощання»… Поїзд пішов: Я шукаю тебе на дотик… Хочеться вірить, Що віра вмирає остання!
|