Віршую дерева У строфи безглуздих прогресій, Слова і акорди З паперу згрібаю у жмені. Недоспані ночі, Шляхом поминальних процесій, Виходять на «біс» І відходять в діряві кишені. Крайнеба приходить Світлинами в рамах віконних, Мінздрав у цигарках Мішає тютюн та порох. Ховаються люди У норах залізобетонних, І вже невідомо напевно Хто друг, хто ворог. Провітрений вітер Зриває вчорашні плакати, Натягнуті струни Не хочуть звучати без крові... Потоптано світу – Нема вже куди тікати! У серце впиваються Кулі свої-випадкові.
|