Лети разом зі мною уперед, Намотуй ниткою на пальці простір: Ми - НЛО - інопланетні гості, У пошуках незвіданих планет. Наплюй на незашпилені ремні, На чайник, що давно кипить в квартирі - Сьогодні ми з тобою дезертири На третій, чи якій вже там війні. Пусти вперед усіх, хто мчить на «прю». Візьми портвейн і рокові касети… Остання догорає сигарета: Лиши на пару тяг – я докурю. Пробач усім, хто підійняв стволи… Залиш вірші, які читати варто, І пару чорно-білих фотокарток, Про те, що ми колись-таки були. І можеш дужче тиснути на «газ», Бо ж наші крила не згорять в польоті... Пропущені дзвінки і дні - на потім. Сьогодні ми живемо тільки раз!
|