Дерева стоять край дороги рядами-рядками, закуті в кору, неотесані і дерев’яні - свою наготу прикривають листами-листками, дерева стоять величаво, а досмерті п’яні вітри за спиною заламують віти (чи руки) деревам, які покорились і просто змирились, що ситий кобель і його безпородна сука помітили їх, і сліди ці навічно лишились рубцями, які розповзлися в усі усюди по плоті живій, та дерева ніколи не плачуть (ну майже ніколи) - дерева неначе люди: страждають тоді лиш, коли їх ніхто не бачить.
|