Захопився, повірив в оголений нерв, Зал, театр, декорації, рампа, софіти, Ви - актор, я - глядач і на сцені - шедевр, Що навчить не одного по-справжньому жити... 5.0. від Ніхто
Переповнений зал. Десь і я - у останнім ряду. Ледь прив'ялу троянду в поколених пальцях тримаю. На прем'єру не кличеш - тебе по афішах знайду, По словах, по слідах, по снігах я тебе упізнаю.
Долітають і квіти, і терни на сцену і брук. Як тятиву, натягнуто нерви, вітрила, сонети. В переповненій залі хорей аплодуючих рук Переходить на "біс"... Ти лише не втомися, поете...
Коментувати коментарі коментарів коментуванням коментарів. Я тільки за! Та мені так не дано... Це у нас Світлана, Софі, Віктор, Міша - майстири цього діла.
Ти вдало зіграв прелюдію І я тобі підіграла. Ми вірили в нашу ілюзію, Допоки завіса не впала. Під "браво" і оплески публіки З поклоном йдемо на сцену... І боляче так від ілюзії, Мов лезом тупим по венах...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")