Софіє, у горлі ком, емоціїї переповнюють! Вірш читаю - читаю - читаю!... Як же я скучила за емоціями. за твоїми віршами, за тобою.... Дякую тобі! Вірш - СУПЕР!!!!! (Плескаючі смайлики, штук 50)
Приваблює багатство тематики в твоїх творах, адже в них тісно переплилося особисте і громадське, завжди дивуєш мене свіжістю нових рим... Твої вірші, Софіє, мені завжди цікаві, бо в тобі живе дар перевтілення, і ти ним уміло користуєшся. Гарна поезія!
Привіт Софійко.Спочатку про вірш. Що тут скажеш.Гарна, талановита,мудра жінка і чомусь такі сумні, "одинокі" слова,в яких біль сльози і розпач,Чому таке несправедливе життя і чому дуже багато хлопів(мущинами їх важко назвати) бояться гарних,талановитих і мудрих жінок?На це запитання,на жаль, у мене немає відповіді. Хоча чи втішить вона тебе?... Твій крик душі -вище всяких похвал.Браво! Тепер запитання:куди поділися всі Твої чудові твори?І що це якась не зрозуміла мені перезагрузка?
Я пішла із сайту.... Повернулась тільки тому, що мене місяць майже просили про це друзі... Але то окрема тема....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")