Сергій В'ячеславович Гольдін народився в м.Луцьк 19 листопада 1968 року. Багато жив на Волині, зокрема на Рівненщині, де вчився у Рівненській загальноосвітній школі №6. Закінчив морехідне училище в Ростові-на-Дону. З 1989 року працював в управлінні “Балтморпуть” матросом, помічником капітана судна. У 1990 році вступив до Харківського юридичного інституту. Після його закінчення працював на Рівненщині. А з 1996 року й донині живе і працює у м.Липецьк Російської Федерації. Працював юристом на Новолипецькому металургійному комбінаті, на якому сьогодні є директором з медично-соціальних питань.
Друкувався у рівненських, харківських часописах, зокрема “Зміна”, “Слобідський край” та інших. У 2004 році в м.Липецьк вийшла його збірка поезій “Неохайні елегії”. “Рівненський полонез” — друга книга поета.
Почався дощ. Ще пахне матіола. Ще цвіркуни виспівують. Та вже через хвилину грім і блискавиця, І шум дощу – Липнева щедра злива. П’ю на веранді пиво. Поруч пес Під стіл забився, Ловить дрижаків, І дивиться так жалібно, І просить гараж відкрити, Щоб сховатися Від гуркоту страшного. Розжалобив таки. Пес під авто дрижить, А я п’ю пиво, Немов п’яниця темний, І думаю про вічне, І сміюся над власним глупством, Що моє минуле Переповняло, як горілка чарку. Гримить за лісом грім, Вода стікає, І думки розбігаються мої.
І пес, і пиво, і думки, котрі робігаються, ніби вода. Це у автора. Цілком із ним згодний. При читанні мої думки також розбігалися на всі боки. Був би радий, якби тільки у мене...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")