Звуть мене Гиляка Павло Миколайович. Мешкаю в Чернігові. 32 роки. За фахом - вчитель української мови та літератури.
Я вийшов на шлях.-
Я більше не цвях ,
Забитий у тебе ,
Звабливая BABY ,
Я вільний, мов птах!
Чекає дорога,
Чатує дорога
Людей тисячі –
Сліпих шукачів
Дорожнього бога...
Холодні світанки.
Кав”ярень сніданки.
Романтика ночі –
Принадні дівочі
Цілунки - стисканки...
................................
Сховаюсь в житах,
В безмежних житах...
Я буду горіти,
Я буду зоріти,
Торуючи шлях
В далеких зірках!
|