У попелі танцює ген пожежі – Хрестоматійний варіант , Скорочений вогонь , Владика , що здолав би вежі – без обмежень – Тепер не обігріє і долонь... .............................................. Так спить у нас прихованая сила – Муміфікована енергія душі , Була б собою безліч їй подібних пробудила – Так ні ж бо – спить , застигла на межі...
Читаючи ці старі вже за давності вірші , відчувається якесь ще натхнення , якась надія , бо серед останніх віршів все якась туга , якась криза душі , якесь бажання вийти із труднощів які так довго затягнулися ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")