Коли несила стане йти , Топтати життєву дорогу , Шукай шляху в гостину Бога – На поруйновані мости... Шукай не в церкві – у собі , Хай світло темряву осяє! Молитва щира успіх має – Ти не самотній у житті! У сповіді побачиш Шлях , Відчуєш радість існування – Так нарождається ізрання Приємна свіжість у полях!.. Люби ж , цінуй і всіх прощай , Зігрій душею одиноких – І успадкуєш світ широкий , Небесне Царство – Божий Край!
|