Я запросив тебе в готель , Я розстелив тобі постєль , Я не шукав мадемуазель – Я брав мадам-дам-дам... Я брав мадам-дам-дам... Коротка божевільна ніч. Твої уста – то дивна річ! Сплетіння рук , очей , облич – Шалений тан-тан-тан! Шалений тан-тан-тан! Нам не залишитись удвох – Цей квіт поїв чортополох... Останню крапку ставить бог – Здає в архів роман – Це був обман-ман-ман...
|