Ангел
який тримає розу у руці
Ангел
це перше що я побачив у житті
В зимовому саду
вночі
Це перші спогади в моєму
Амнезійному житті...
Ангел
який тримає розу у руці
А я лежу лежу в крові...
*******************************
Цей дотик ніжних рук
Жорстокого убивці
Забрав всю біль
Що завдана мисливцем
Забрав всю біль
Вернув життя
Що було прокляте
Укусом кажана....
*******************************
Згори! Палай! Помри!
Мені кричали коли
Палав я на кострі
Ці люди навть і не знали
Що ці три слова
Які вони кричали
Для мене щастя означали
Я був на тому світі
душею вже давно
Жило лиш тіло
І ось воно на попіл перейшло...
|