...
Березневий гість
Зелений день і весняна’ вода І березневий вітер на подвірю І все іде й цвіте і все вмира І не верта ніколи, мов повіря, Нова пора - неначе ешелон Приїхала на станцію існування Я пасажир з викупленим квитком Переворот в дорозі до кохання, Я мандрівник, хоча ніде не був І тільки часом вискочив до неба Подорожуючий на крутім шляху Що ні на крок не відійшов від себе Незнаний гість що впав із висоти І зрозуміти хоче зрозуміння І ось і я на берегу весни На провесні, у самім центрі тижня.
1997.08.09 П Онишканич
...
|