...
Не вірю в вищі почуття
Летять лелеки з небокраю Й струнка весна іде кругом В мене гарніших мрій немає Й ще не трапилися, було. І снів нема у мене кращих Сиджу й у небо я дивлюсь А там Господь в блакитнім плащу Запаля люльку на ходу, Степи шумлять, зелені груди Кругом вмивається роса Тремтить моє буття усюди Либе любов моя що дня І щось не хочеться до раю В незнаний світ мені іти, Невже гарнішії врожаї Коли далеко перейти ? Невже бо краще на чужині У чуже небо споглядать ? Не думаю - стою в долині Й не вірю в вищі почуття.
1996.12.12 П Онишканич
...
|