...
По волі
Пішло буття в незнаную дорогу Ну а за ним пішов і я в незнане, В одне бажання, здається пречудове, В одне кохання - мов чари незбадане. А доокола, з поглядом прозорим, Палала дійсність широка і весняна, Розпочало'сь - не скінчиться ніколи, Перевелось - кінця йому не стане, Перевелося - й у свої долоні Схопив я розум у публічним місци І вирішив що зрозумію скроні І що полічу мрії особисті, І вирішив що, проходивши біля, Скажу привіт і подарую квіти, Лиш подивись - одна моя надія І всі думки літають по орбіті, Лише поглянь - в далекому просторі Мені вдалося віднайти майбутність, Мені вдалося перейтись по волі Й повільно - не спізнився я на зустріч.
1998.03.23 П Онишканич
...
|