...
Звичайна річ
Ніхто не ходить долиною, Ніхто не мріє пішаком, Вечірнє небо над водою Й рожевий місяць над селом, І мов у сні в одній хвилині Усе змінилося, без змін, Ніхто не вірить без надії Й ніхто не мріє без причин, Й ніхто не знав що так і буде Й що перекрутиться земля От і закохались мов люди Звичайна річ хоч не проста, Звичайна річ а за горою Проминув вечір за вікном Й ніхто не ходить долиною, Й ніхто не мріє пішаком.
1998.01.08 П Онишканич
...
|