... Ой люблю я, полюбляю Ой люблю я, полюбляю, з ранку полежати Пробудившись y постелі споглядати в небо Терміново, біля часу, посеред кімнати Існувать - о ж так люблю я вільність без потреби Притулилась німа тиша до моєї шкіри І не треба мені щастя і не треба віри І не треба мені долі, й зайвої печалі На сьогодні цілковито вистачає шалик Доторкнулось і кохання до моєї губи І, мовляв, не доживу я до своєї згуби І, мовляв, що я загину в світнковім світі Хай і так, щоб тільки ковдру мені не згубити Хай і буде, щоби тільки небезпечне небо Не ввійшло на мою ногу зовсім без потреби Й не проснуло мою душу у ранковій хаті Ой люблю я, полюбяю, з ранку полежати 2000.02.19 П Онишканич ...
|