... Моя любов Весняне пиво у любовне всесп'яніння В шкляній бутилці, на просторому обрусі Моя любов - це є природнє звахітніння В стакані щастя, у дитячім первозвуці Моя любов - це є розкри'вання долоні Це насолода відкривання таємниці Котру тримаю наче свіжії суниці У жмені щастя, на цвітучому пероні Моя любов - це доторкання винограду Що просинається по храпучій теплій ночі І роздягається у цвітучість свого ладу В росяну радість - і нічого більш не хоче 1993.07.05 П Онишканич ...
|