... .. щоб нам жити було краще !!! Ріжуть небо літаки А ми сіли на планеті Щоби хоча на хвилину Доторкнути свої плечі. У вечірній кам"яниці, За бетонним реалізмом, Відгороджені від світу, Роздягаємось у вілність. Світ подій - і сподівання, У короткій все спідниці, Запаркованим коханням Закратовані суниці, І тепер, вже безсумнівно, Світ здурів - та не журись, Це у нашім інтересі, Зрозумієш це колись. Це щоб жити було краще, Білші грушки годувать, Якість щоб Твоєї краски Не затратилась на днях, Щоб життя оце почесне Було ліпше і багатше, Живемо уже у пеклі - щоб нам жити було краще !!! 1994.12.26 П Онишканич ...
|