... Товариство взаємоадорації А за вікнами білії акації Зелені квіти зовсім веснянії Це нескінчені вільні асоціації Це товариство самоадорації Блакитне небо над зеленим світом Багряні очі над білявим квітом І тиха радість у шелесті зорі Це тільки місяць вільний у просторі Бо все існує лиш за ради себе Моє кохання лиш за ради тебе Й великі мрії тільки для овації Нові дороги і давні асоціації Бо існування тільки для вітання Для подвигу й взаємоіснування Цей світ це не проблеми і не профанації Це товариство взаємоадорації 2010.03.12 П Онишканич ...
|