... Горіє небо Горіє небо нашої любові І не питає скілки в нас дозвілля Чому осінні ночі є чудові ? - в жовтні це справа самозрозуміння Пожовкле листя прикриває літо І маю час поглянути у очі Щоби сказати потім неомильно Що їхній колір є навчуд дівочий Вирій голубить літнє цілуванння Котре навчило мене так багато Осінні квіти - й жовтневе кохання І всеохоплююче золотеє свято Свято всякання у розмоклу землю Цей найтепліший з законів природи Немов горнятко гарячої кави Котру тримаємо у своїх долонях 1993.10.15 П Онишканич ...
|