... Проблемність Усі дійсність критикують - гірше жити є, Безробіття є велике і немає праці, Наш сусід - Іван Гаврило - другий тиждень п"є І нікого не запросить щоб допомагати. Кажуть діти хоч у школі та не вчаться нич А приходять собі тільки так - для пустування, Мало бути науково й патріотично, і ... і збулося: рідна школа - місце для кохання !!! Авт на вулиці мільйони, ніяк перейти, Все життя на однім боці одної дороги, Маю дівку, та скажіте - як до неї йти Крізь усю цивілізацію й не зломити ноги. У крамниці всього доста та грошей нема. Відчиніте добрі люде крамницю з грошима, Повіріть - усі проблеми пішли б в забуття, Та найгірше як пішли би і ми разом з нима !!! 1995.30.06 П Онишканич ...
|