... Хвилина існування Мозок мій повернувсь в справжнє існування У спітнілім світі від браку любові Як це добрі взяти вільне в час конкурування Й на вечірне глянуть небо в шелестячім морі Це є сон - про який нікому ще не снилось Тихий льон - і ласкава, доторкальна милость Почуття перед котрим чоботи знімаю Це любов - я з Тобою вільність обнімаю Це є суть - запах бров й барвінкова тиша У блакитну нашу кров влівається місяць Хоч вівторок нині є, час праці, звичайно Подивись - життя пливе чайкою кохання 1994.12.20 П Онишканич ...
|