... Тільки на одну мить у краплі дійсності у краплі розцвітання шорстка дорога торкнулась моїх ніг іду в життя з букетом сподівання і спотикаюсь о милості поріг сотня вікон і розстріляні двері з усіх усюд нове тріщить буття любов - і проїжджаю на ровері побіч найукоханьшого лиця мрій не збагнуть очей не зрозуміти та від привітів вже можна зберегтись одне кохання - одне в цілому світі і зрозуміле тільки на одну мить 1994 П Онишканич ...
|