... Перехрестя Перехрестя - й щодня проходять люди; Щільно закриті валізки мрій, Поїзд відїжджає за хвилин п"ятнадцять, Небо закривають за дев"ять хвилин. Треба поспішати, усміхатись треба, У черзі до раю місце занимать, Чим краще тим ліпше - надії потреба Як цивілізація продукується. ... а колись безпечно ми збирали квіти, Колись цілувались в обіймах трави, Колись ми уміли з сонцем говорити І не розбирались в тихім слові "ми". Тоді було прекрасно - справжність, несвідомість, Тоді то не платилось грошима за любов. Мільйонолітній досвід - смерть нашої любові, Століття научання - і одуріли знов. 1994 П Онишканич ...
|