... Своєю сонною рукою Своєю сонною рукою Верби - у весняний контраст Хотіли зупинити час Та він хопився непокою Серна над берегом зими Схилила голову до трави І всі крилатії мої Десь відлетіли в кучерявість І тільки Ти - моя любов Вірно лишилася в постелі А місяць небо проколов Капа"ють зорі в наші жмені 1993 П Онишканич ...
|