... Чай любові Чай для мене, чай для неї Чай для сонця і для хмар На бере'гах Одисеї Очі дивляться на твар І повірити не можуть Що так близько, разом що Обсервуючи прохожих Обсервуємо любов Одні тішаться щасливі Інші щастя бережуть Я у соняшній уливі Хочу зрозуміти суть І повірити не можу Що так близько, разом що Проликаючи шампанське Проликаємо любов Одні вірять в це що пишуть, Інші вірять в це що є Я, в двадцятому столітті Споглядаю на Тебе І повірити не можу Що так близько, разом що Говорячи про погоду Говоримо про любов. 1990 П Онишканич ...
|