... Ждав на Тебе У талевізорі скінчилася програма, І так остався зі собою сам, Так проминула повечірня драма, Шкляного образу скінчився ритуал. Подій мільйони, сотнії трагедій, Всі інформації - що ж мені по них ? Моє бажання - це не абстракція медії, Моє бажання є у очах Твоїх. Тиждень пройшов і , від самого ранку, Сидить субота, забувсь уже четвер. Вітер у квітах гуля без перестанку, Цей беззупинний любові мільйонер. Та не суботи я чекав весь тиждень, Вона, я знав це, все ж таки прийде, Й не відпочинку у неділі ніжній, Віри - чекав я лиш тільки на Тебе. Ждав і бажав що в цім технічнім світі, Де є комп"ютери, машини й все добро, Що прийдеш тут, щоб разом закурити, Й поговорити про все і про нічо, Що ще нам вдасться в цій електромасі Знайти куточок де не проходить струн, Де без підозри мож буде привітатись І делікатно торкнутись Твоїх рук. 1994.09. П Онишканич ...
|