... Вулиця у світ Вино червоне - білі квіти Важко повірити в усе Вітер - немова без трембіти Любов - абстракція без Тебе Трава зелена, синє море І почуттів бурхлива мла Не утекти у світ прозорий В повітрю не сховатися Дивні проблеми на ансфальті Мрії удоптали шосе А ми в дарованім ґокарті А вулиця у світ веде 1995.12.15 П Онишканич ...
|