... Жовтневе листя Незнані дні, жовтневії години Всі таємниці - вітер і чекання В моїх очах ні одної хвилини І у долонях жодного кохання Я зголоднів в осінній завірюсі Бо як то важко сповнитись в надіях Земля моя у нескінченім русі А я стою - у сумнівах по шию Мільйони дій, стежок вперед мільйони Куди іти й життя нести у грудях Як снити сон щоб не попасти в злоби ? Як цілуивать й не загубитись в губах ? Як існувати й здійснювати мрії Котрі ввійшли в мій мозок одинокий ? Питаюсь - і жовтневий вітер віє Червоне листя - й цвітуть осінні ночі. 1996.02.25 П Онишканич ...
|