... Небеса в руці Я чую шум сріблистих електронів Котрі так щедро світло роздають Завдяки ним Твої я бачу скроні Завдяки ним свою я бачу суть У кришталевій злотокосій росі Зумів обличча вмити я своє Невже далеко є мені до ночі Як вранці споглядаю на Тебе ? Невже далеко є мені до неба Коли з Тобою йду я по землі ? Не говори, відповіді не треба Я небеса стискаю у руці 1996.01.30 П Онишканич ...
|