... Біля почекальні Іде, крокує час по схрещенні доріг Пливе весна у воді по коліна І спогляда любов підпершися о пліт Й всміхається малесенька дитина На берегах думок хвилюється ріка Шумить русло, й надія поспішає І у далеку спеку виставши пішла І з поцілунком скоро повертає У майбуття... а там, на острові землі Вже закрутилась обертів причина Й мов безконечна суть що увійшла у сни Перевелась і встала на коліна Отак і ми, мов сон, у завтрішню любов Вдивляємось із-за вікна трамваїв Тримаючи в руках білети у кіно В знайомий світ йдемо ми, у незнаю У бездоріжжя мрій прямуємо самі Йдемо ансфальтом в вічнеє кохання Щоб затрима"ти час, за руку зберегти Щоб закохатись ...біля почекальні 1999.09.16 П Онишканич ...
|