... Німі шляхи Усе пройшло і тільки спомин У необнятій далині Німі шляхи й німі дороги Вчорaшнії думки мої Німі шляхи лише в минуле У давню душу простяглись Думай не думай, будь що буде Та не вернутись у колись Думай не думай не спіймати Весняного вітру в степу Не зрозуміти й не поняти Свою дорогу степову, Бо що було це тільки спомин У зачарованих очах Німі шляхи, німі дороги Німі... не вернуться назад 1998.02.08 П Онишканич ...
|