... Культура Ні, я розпа"чати не буду що є погано існувати що тісний чобіт увирає мені мозок що мій товариш у кавіарні підпивши дав мені по пяті журитися не буду я за сволоч Ні, я трегедій в цім не бачу що не завжди безхмаре небо що не щоденно в моїй хаті світить сонце що пробудившися у ранці не завжди маю я що треба це не проблема що шлунок мій їсти хоче О ні, не вдамся в дивагації що все кінчається на смерті що розпадуться ще на дрібно мої ноги і замість проклинать робака що моє тіло буде жерти я лиш культурно побажаю "му ... смачного !!! 1996.01.01 П Онишканич ...
|