... На півтретю Квітневе небо - зорі потойбік І білий місяць, зовсім добровільно Хто зрозумів життя цей не спішить Хто зрозумів життя - не йде повільно Із-під перини устає любов Гряде буття у білому кашкеті Горяче сонце пнеться пішаком Шукати щастя в синьому наметі Шукати щастя й осмислять буття Гасити спрагу в чарці зрозуміння Й у синє небо дивитися за дня І по-під ноги, дивитися, стремління І розуміть що не існує меж Й нема кінця у нашому вертепі Є тільки час, на все і на усе Й тому спішу, до Тебе, на півтретю 1996.09.21 П Онишканич ...
|