... Наркоза Любов як свіже цілування Скінчилася о п"ятій ранку Й осіннєє моє кохання Сховалось у холоднім ганку І Твої очі чорнобриві Лежать самітно на фотелю Де утекти щоб без спасибі Вийти з любовного готелю Бо ніч скінчилась і остався Шматок темряви у ґорсеті Наркоза розуму пропаща Наркоза тіла на планеті І жовте сонце наді мною В промінні згинуло бажання І важко жити з головою Одне кінчаючи кохання 1995.11. П Онишканич ...
|