... Й на завжди Прозорий час покашлював слухняно Злітали зорі в кристалеву ніч І ми зуcтрілись, і вперше ми незнані Старі знайомі з собою віч-на-віч Минали дні, знімалися цілунки Горіла тиша в літньому піску І безконечна радість порятунків І рятівні обійми на ходу І настав день, - на босо і без слова Ми розійшлись незнаючи куди В далеку путь що завжди випадкова В приватну стежку що завжди крута Просто пiшли і зовсім без причини У білий світ удалися було Притульні сни, невиннії провини Непередумані мислі за вікном Просто пішли, пішли шукати щастя В краплинах тиші, в океанах мрій В далеку зустріч - на трохі і на завше В одне кохання... на завше, й на завжди 1999.09.14 П Oнишканич ...
|