... Без надії Гірської щоб води напитись Й щоб подивитися на сонце Усі виходим з океану Мокрі, солонії народи Спраглі проміння мов віконце Над нами синь легкого неба Й дощеві краплі - наче мрії Віра осіння це, від Бога Для тих очей котрі у слова Вміють вірити - без надії І хліб під ногами для зерна І зерно творене для хліба Ідуть сійці щоби сіяти Ідуть співці щоби співати Псальми життю котре не вмерло Крізь вітер розвiває милость Усім для того щоби жити Щоби успіти закохатись Ніяк було би умирати Незакохавшись, без надії 1989 П Онишканич ...
|