... Широкозорість Широкозорість всевидіння за очами Прозорість вікон узяла мене до ранку Із незкоханим коханням, у піджамі, Незрозумілість - зрозуміння на світанку, У теплім зорі осмисляється довкілля Пушиста дійсність під тремтячі входить вії І обнимаю неохопленість хотіння І дотискаю свою голову до шиї, Шумлять дере"ва і круглий сховався місяць Урвалась ніч - і нічого немов не сталось Великі очі - так пробуджується тиша Щоб зрозуміти: мені сну було замало Щоб зрозуміти що немає зрозуміння Й немає снів, а почуття за небокраєм А біле тіло ранню душу одягає Немов костюм трохі затісний для дозвілля 1996.12.10. П Онишканич ...
|