... Для Тебе Шляхотні зорі родяться на небі І заникають на шляху небес Та не вмира любов моя до Тебе Не висихає джерело чудес Блакитні квіти сміються весняні І тихо в"януть у осінній час Та не згаса надія у коханні Не умирає радість серед нас Права магічні космосом керують Та не шанує прав оціх любов Длятого я повік Tебе любую З Тобою разом вічність віднайшов 1997.03.10 П Онишканич ...
|