Поезія Бойка Олександра (+ вірш "Я пам'ятаю дивнеє весілля...")
Бойко Олександр Дмитрович народився 1987 р.Проживаю у місті Хмельницькому.Люблю Україну.
Я пам"ятаю дивнеє весілля де дружкою була сама весна, де від плодів осіннього вина, всі місяці відходили в похмілля... А слухали лиш співи солов"я якого ЛИПЕНЬ гарно припросив, де вітром ЛИСТОПАД усіх носив немов своє маленьке немовля... Там ЖОВТЕНЬ кольорові чудеса, показував усім хто забажав, веселкою грайливо прикрашав, ТРАВНЕВИЙ помах наші небеса... КВІТНЕВИЙ блазень геть усіх смішив, й сміялись гості мов малі дитята, суровий ГРУДЕНЬ чарівні санчата, у подарунок молодим ліпив... Фігур льодових дивний там парад, від Діда-СІЧНЯ хто бажав узрів, А СЕРПЕНЬ посміхаючись сидів, і слухав про казковий свій салат... Обпершись сперечались пліч-о-пліч, Що аж тріщав старий трухлявий пень, То БЕРЕЗЕНЬ гримів що довший день, а ВЕРЕСЕНЬ все лив,ні довша ніч... старечий ЛЮТИЙ пил їх гомонив, і бідкався про участь малу сво"ю, а ЧЕРВЕНЬ так і не знайшов покою, фруктові пунші знов і знов робив... Я пам"ятаю дивнеє весілля, сам місяць ясний боярем відбув, і див там різних бачив 9 і чув, а в спогадах легке душі свавілля!!!
Так тут треба у всьому ще розібратися . Для того треба вдумливо все перечитати і визначити що до чого ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")